Menu

Duurzaamheid en Engberink

Duurzaamheid is een breed begrip. Natuurlijk proberen wij ons steentje bij te dragen aan een beter milieu, maar bij Engberink gaan we verder dan alleen zorg voor de natuur. We hechten veel waarde aan een duurzame relatie met onze klanten, partners en leveranciers. Een goede relatie versterkt de samenwerking en helpt bij het behalen van resultaten.

Voor ons betekent een duurzame relatie ook dat we kijken naar de lange termijn. Dat is goed terug te zien aan onze vaste klantenkring. Daar zijn we blij mee en trots op! We zeggen altijd dat we het samen voor elkaar moeten krijgen, daarom zijn partners en leveranciers voor ons net zo belangrijk.

Het is ook meer dan alleen voldoen aan de vraag. Vanaf ons advies bekijken we het hele plaatje. Daarbij hebben we ook aandacht voor een doorkijk naar de toekomst. Moeten we ergens rekening mee houden wat nu nog niet van toepassing is, maar later wellicht wel?

We streven altijd naar een installatie die zo optimaal mogelijk werkt. Energie speelt daarbij een belangrijke rol. Een optimale verbranding, geen overbodige perslucht of onnodig energieverbruik. Wat is er nodig en wat is er juist niet nodig? Hier is vaak relatief veel winst te behalen, wat financieel aantrekkelijk is en uiteindelijk goed voor het milieu!